Reacties

Laat gerust weten als je wilt reageren op een liedje, een optreden of een spreekbeurt.

1 gedachte over “Reacties

  1. Wim zegt:

    Sinds gisteren kun je hier mijn vernieuwde, eenvoudige site bezoeken. Ik kreeg zo nu en dan wat bozige commentaren dat ik niet meer vindbaar zou zijn. Vandaar.
    Afgelopen jaar heb ik gelukkig nog aardig wat kunnen doen met mijn liedjes: optreden in de openlucht op enkele campings, in de tuin van een verzorgingstehuis en op een parkeerplaats voor de bewoners van Yulius in Gorinchem. Voor het komende jaar staan er al weer heel wat spreekbeurten op het programma waarbij ik vaak liedjes zing. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden; ook al is er vaak weinig publiek aanwezig, thuis wordt er gelukkig ook gekeken en geluisterd. Een gelukkig nieuwjaar gewenst! Hartelijke groet,
    Wim Bevelander

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *